Originele tekst:

Deze week is het 11 jaar geleden dat ik mijn baan als marketingmanager opzegde om mijn droom achterna te gaan. In dit toffe Volkswagen busje reisde ik 5 maanden door Europa om met de leiders van 20 mooie Europese merken in gesprek te gaan over hun merk en onderneming. Het was een fantastisch avontuur en het begin van een expeditie die nog steeds voortduurt. Waarbij nieuwsgierigheid en verwondering de kernwaarden zijn bij alles wat ik doe.

De reis heeft ook geresulteerd in het boek ‘Brand Expedition, een reis langs Europa’s meest inspirerende merken’, welke ik na een succesvolle Nederlandse editie via aandelencrowdfundingcampagne ook in het Engels op de markt heb gebracht. Dit laatste project liep niet zoals ik had gehoopt, met o.a. als gevolg dat ik op kantoor nog meer dan 1.000 exemplaren van het Engelse boek heb liggen.

Om deze onbenutte capaciteit toch van nut te laten zijn heb ik besloten om deze 1.000 boeken gratis weg te geven. Wil je een gratis exemplaar ontvangen? Vul dan dit formulier in en maak via de QR code in het formulier een Tikkie van 4 euro voor de verzendkosten over en een gesigneerd exemplaar komt zsm jouw kant op! Mocht je meer exemplaren willen ontvangen? Stuur dan even een reply op deze mail met de aantallen en ik zoek even uit wat de verzendkosten zijn. Geen zin om 4 euro verzendkosten te betalen? Stuur dan ook even een reply op deze mail en haal er dan eentje op bij de receptie van mijn kantoor in Utrecht.

Recommended Posts