Martijn Arets is de beste ondernemer van 2011

Half december bereikte mij bovenstaand bericht: ik was door ondernemersmagazine Sprout in een rijtje van de twintig beste ondernemers van 2011 geplaatst. Tussen grote namen als John de Mol en Reinout Oerlemans. Uiteraard voelde ik mij zwaar vereerd en kwam direct de wens naar boven om dan ook maar gelijk op nummer één te eindigen. Na tien dagen waarin mensen konden stemmen ontving ik het bericht dat ik had gewonnen! Hierdoor draag ik vanaf nu de titel ‘beste ondernemer van 2011′. Wat uiteraard ook een mooie titel is voor de Engelse vertaling van Brand Expedition: Dutch Entrepreneur of the Year!

Lees via deze link het artikel over de verkiezing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.